Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

У перерві на футболістів не кричав: Ребров про камбек у матчі зі словаками на Євро-2024

Головний тренер збірної України Сергій Ребров задоволений результатом матчу проти Словаччини на Євро-2024 та перемогою з рахунком 2:1. За його словами, футболісти віддали все на полі і не залишилося сил на святкування.

Фахівець сказав, що у матчі зі словаками команда показала інший дух та заслужила перемогу.

Ребров про перемогу України над Словаччиною

— Я дуже радий за гравців… Сьогодні ми показали інший дух і заслужили перемогу. Ми заробили три очки, тепер треба зосередитися на наступній грі, але це була дуже важлива перемога для нашої країни, для наших бійців, уболівальників. Упевнений, сьогодні вони пишаються футболістами, – сказав тренер.

Ребров додав, що оскільки матчі відбуваються через три дні, то важливу роль грає відновлення. Він сказав, що складно замінити якісь позиції, аби зрозуміти, хто має бути у старті. Тренер подякував усім гравцям, які виходили на поле, та сказав, що вони заслужили перемогу.

Зараз дивляться

За словами Реброва, у перерві матчу він не кричав на футболістів, хоча під час пропущеного команда припустилася певних помилок, зазначив він.

Головний тренер також прокоментував вибір Анатолія Трубіна замість Андрія Луніна. Він сказав, що голкіпер Бенфіки заслужив місце у старті завдяки своєму перформансу в матчі з німцями.

— Це дуже емоційна гра. Я зайшов у роздягальню, бачив, що у хлопців немає сил навіть святкувати, адже вони віддали на полі все. Сьогодні, напевне, трішки відсвяткують, але завтра вже треба готуватися до Бельгії, – сказав фахівець.

У матчі зі Словаччиною синьо-жовті першими пропустили, але, завдяки голам Миколи Шапаренка та Романа Яремчука, змогли вирвати перемогу та взяти важливі три очки.

Наступний матч на стадії групового етапу Євро-2024 Україна проведе проти команди Бельгії 26 червня.

З детальним календарем і розкладом матчів Євро-2024 ви можете ознайомитися в нашому матеріалі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-21 20:02:01