Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Свинячий шашлик: ідеальний рецепт зі смаженою полуницею

Шашлик – страва, без якої неможливо уявити теплий сезон. Незважаючи на складний воєнний час в Україні, хочеться маленьких радощів на кшталт м’яса на мангалі чи полуниці. Такі дрібниці дуже важливі для підтримки внутрішньої стабільності.

Порадуйте себе смачним шашликом зі свинини у пікантному маринаді зі смаженими ягодами за рецептом шефа та експерта реаліті Нового каналу На ножах Алекса Якутова.

Як приготувати свинячий шашлик зі смаженою полуницею

Інгредієнти:

  • Ошийок – 2 кг
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Полуниця – 200 г
  • Кінза – 100 г
  • М’ята – 20 г
  • Перець чилі свіжий або сухий пластівцями – до смаку
  • Чорний перець – до смаку
  • Сіль – до смаку

Рецепт приготування шашлику:

  1. М’ясо наріжте кубиками на шашлик, полуницю – на половинки, кінзу – дрібно. Якщо ви взяли свіжий перець чилі, то наріжте його кільцями.
  2. Змішайте полуницю, соєвий соус, кінзу, сіль, два види перцю й добре перемішайте. Замаринуйте у цій суміші шашлик. Залиште на 3 години.
  3. Відправте шашлик на мангал. Поки він готується, витягніть з маринаду полуницю та обсмажте її на сковороді.
  4. Подавайте шашлик разом із полуницею. Посипте його зверху листям кінзи та м’яти. Смачного!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-09 19:41:57