Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Свинячі ребра барбекю: як приготувати в домашніх умовах

Серед безлічі варіантів смачних страв з м’яса, свинячі реберця барбекю – одна з найпопулярніших і найулюбленіших страв багатьох.

Відкриймо таємницю приготування ребер барбекю разом з шеф-кухарем та суддею проєкту МастерШеф Ектором Хіменес-Браво.

Як замаринувати ребра барбекю та правильно приготувати Ектор розповів на особистій сторінці в Instagram.

Він зазначив, що для цієї страви, щоб вона вийшла неймовірною, важливо придбати якісний соус.

Також Ектор радить для маринування ребер використовувати пакети-слайдери.

Як приготувати свинячі ребра барбекю

Шеф-кухар не використовує сіль у цьому рецепті. Але ви можете додати її в маринад до свого смаку.

Інгредієнти:

ребра свинячі – 1 кг

Для маринаду:

Інгредієнти для маринаду рахуємо столовими ложками у співвідношенні: 3:2:1.

  • коричневий цукор – 3 ст. л.
  • копчена паприка – 2 ст. л.
  • часник гранульований – 1 ст. л.

Додатково:

  • соус барбекю – до смаку

Свинячі ребра барбекю: рецепт покроково

  1. Реберця добре промиваємо, чистимо від плівки на внутрішній стороні.
  2. Як замаринувати ребра барбекю. Робимо маринад, змішавши всі необхідні для нього інгредієнти.
  3. Ребра добре обвалюємо у маринаді, перекладаємо у зручну ємність та залишаємо маринуватися від 12 годин до доби в холодильнику.
  4. Потім ребра замотуємо в міцну фольгу так, щоб жир не витік і весь сік залишився всередині.
  5. Поміщаємо їх у духовку, розігріту до 180 °С, на 1,5-2 години. Або ж готуємо на мангалі без фольги до готовності (приблизно 35 хвилин), періодично перевертаючи.
  6. Свинячі ребра дістаємо, змащуємо соусом барбекю і посипаємо зеленою цибулею.

Свинячі ребра в соусі барбекю – це дуже смачно та апетитно! Подайте зі свіжими овочами або салатом. Смачного!

Джерело: Ектор Хіменес-Браво

Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-14 15:27:39