Україна і світ

Сирна паска зі згущеним молоком – рецепт на Великдень 2019

Як приготувати оригінальну паску з сиру зі згущеним молоком, розкажуть Факти ICTV.

Сирна паска зі згущеним молоком – рецепт на Великдень 2019

Як приготувати сирну паску зі згущеним молоком – рецепт

Вам знадобиться:

  • Сметана – 250 грам
  • Сир (9% жирності) – 1,25 кілограм
  • Цукати – 70 грам
  • Ізюм – 70 грам
  • Згущене молоко – 400 грам
  • Цукор коричневий – 60 грам
  • Ванільний цукор – 1 чайна ложка
  • Масло вершкове – 250 грам

Загальний час приготування сирної паски зі згущеним молоком – 30 хвилин.

Процес приготування:

  1. Промиваємо і сушимо 70 грам родзинок.
  2. Перетираємо 1250 грам сиру через сито.
  3. Додаємо в сир 250 грам розтопленого вершкового масла, 60 г цукру, 1 чайну ложку ванільного цукру.
  4. Все збиваємо міксером, поки маса не стане однорідною.
  5. Додаємо 400 грам згущеного молока, 250 грам сметани, 70 грам родзинок, 70 г цукатів.
  6. Все добре перемішуємо.
  7. Готуємо форми. На дно необхідно 3 шари марлі. Після цього можна викладати сирну паску зі згущеним молоком і залишити в холодильнику на 1-2 дня. Підставте під форму посуд, щоб зібрати рідину, яка буде стікати з сиру.

Джерело ФАКТИ. ICTV
26.04.2019