Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Пісні грибні котлети: рецепт приготування

Грибні котлети – чудовий варіант для вегетаріанців та тих, хто дотримується посту. З печериць, білих, глив та інших грибів вони забезпечать організм необхідними поживними речовинами та допоможуть зберегти відчуття ситості протягом тривалого часу.

Рецепт приготування смачних грибних котлет – у матеріалі Факти ICTV.

Котлети з грибів: рецепт

Інгредієнти:

  • 500 г свіжих грибів
  • 3 ст. л. рослинної олії
  • 2 зубчики часнику
  • 1 середня цибуля
  • 3 ст. л. кукурудзяного або картопляного крохмалю
  • сіль, чорний мелений перець, свіжа зелень – до смаку

Пісні грибні котлети: приготування

  1. Промийте гриби та наріжте їх на шматочки або подрібніть у блендері до однорідної маси.
  2. Розігрійте олію та обсмажте на пательні нарізану цибулю та часник до м’якості.
  3. У великій мисці змішайте гриби, смажену цибулю та часник, крохмаль, сіль і перець. Переконайтеся, що всі інгредієнти ретельно змішані.
  4. Сформуйте з грибного фаршу котлети.
  5. Обсмажуйте котлети з обох боків до золотистого кольору протягом 5-7 хв.

Неймовірно смачні грибні котлети готові. Прикрасьте їх свіжою зеленню та подавайте  гарячими з рисом картопляним пюре або спагеті.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-25 20:20:54