Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Оксана Гутцайт та Григорій Решетнік оголосили найефективніші кампанії України на премії Effie Awards Ukraine 2023

Після річної перерви у столиці відбувся конкурс і нагородження лауреатів премії Effie Awards Ukraine 2023. Були оголошені найефективніші кампанії у галузі маркетингових комунікацій України. Хто отримав нагороди на Effie 2023 — читайте в нашому матеріалі.

Премія Awards Ukraine 2023

Після початку війни український ринок реклами спочатку упав до нуля, але вже у квітні перші рекламодавці повернулись в ефір. Це стало одним з позитивних сигналів для українців та економіки в цілому. Олена Рунець, представниця організатора Awards Ukraine 2023 прокоментувала:

— На церемонії представлено багато визначних проєктів для України, які пов’язані з боротьбою українського народу, зі сміливістю, з відновленням країни та ринку. Взагалі, це наші спільні кроки до Перемоги.

Телеведучий Starlight Media Григорій Решетнік також прокоментував:

Зараз дивляться

— Сьогоднішня премія — це символ того, що життя триває, розвивається економіка, збираються найкращі професіонали зі сфери маркетингу та реклами.

Оксана Гутцайт, телеведуча Starlight Media додала:

— Це великий поштовх до того, щоб весь світ бачив, що ми живемо, ми розвиваємося, ми плануємо своє майбутнє.

Хто отримав премію Effie 2023

Наприкінці квітня 2023 року в ефір вийшли два рекламні ролики на телебаченні. Їх надали одна іноземна й одна українська компанії. Ці рекламодавці, які першими вийшли в ефір українських телеканалів під час війни, були відзначені премією Effie.

Ольга Перепелиця, маркетинг-менеджерка компанії Профарма, разом з колегами та іноземною компанією отримали премію Effie за те, що першими після повномасштабного вторгнення відновили рекламну діяльність в Україні.

— У квітні стало зрозуміло, що наші сподівання й наша віра в те, що Україна вистоїть, що буде ринок, ми будемо продовжувати працювати й що є для кого працювати — виправдалися. Тоді ми вирішили, що немає перепон, щоб відновити свою рекламну активність, — прокоментувала пані Ольга.

Хто отримав спеціальні нагороди на церемонії нагородження Effie Gala

Конкурс Effie існує 17 років, але торік, через війну його не проводили. У 2023 році його відновили, але не тільки для того, щоб відзначати найкращих маркетологів України, але й для того, щоб подякувати за сміливі та соціально корисні проєкти.

Премія відзначає найефективніші компанії у сфері маркетингових комунікацій в Україні. На церемонії нагородження Effie Gala були оголошені золоті, срібні, бронзові переможці та володар Гран-прі Effie Awards Ukraine 2023. Гран-прі премії отримав проєкт Азовсталь. Символ незламності агентства Gres Todorchuk для United24 та Метінвест.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Також були вручені спеціальні премії: Слід в рекламі, що відзначає заслуги людей, які зробили вагомий внесок у рекламну галузь України, та спеціальні нагороди від генерального партнера – Нової пошти, партнера позитивних змін – Mastercard, технологічного партнера Favbet, медіапартнера Megapolis, Digital Development Committee.

Зокрема, премії за спільні проєкти отримали Укрзалізниця, Міністерство закордонних справ та цифрової трансформації, ДСНС, громадські організації, пов’язані з відбудовою, добровольчі медичні об’єднання та комерційні компанії.

Вручення премії Effie Awards Ukraine 2023 та відновлення рекламного ринку – це не лише вагома складова економіки, а й важливий етап підтримання психологічного стану громадян.

Фото: Effie Awards Ukraine

Григорій Решетнік, Премія

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-27 18:54:30