Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Netflix: найпопулярніші серіали у першому півріччі 2023

Платформа Netflix опублікувала рейтинг найпопулярніших серіалів першої половини 2023 року. Популярні в Україні серіали опинилися далеко не на першому місці.

Найпопулярніші серіали Netflix першої половини 2023

Так, лідером виявився проєкт Нічний агент – перший сезон серіалу в стилі трилер переглянули на 812 млн годин.

Друге місце з великим відставанням посідає Джинні та Джорджія – другий сезон комедійного серіалу користувачі Netflix подивилися на 665 млн годин.

Зараз дивляться

Трійку лідерів у топі серіалів Netflix замикає шоу Слава з Південної Кореї – це трилер, у якому колишня жертва шкільного цькування мстить своїм кривдникам. Проєкт подивилися на 622 млн годин.

Далі – всіма улюблена дівчинка в чорному Венздей, яку подивилися у 2023 році понад 506 млн годин. Варто зазначити, що реліз першого сезону відбувся восени минулого року.

У п’ятірці лідерів серіалів Netflix також розташувалися легендарні Бріджертони: Історія королеви Шарлотти – американський серіал подивилися 503 млн годин.

До речі, серіал про королівські пристрасті повертається на екрани – стала відома дата виходу серіалу Бріджертони. Третій сезон вийде вже 16 травня 2024 року – це будуть перші чотири серії. Решта частин з’являться на сервісі Netflix уже 13 червня.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-13 18:01:27