Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

Національний конкурс “Благодійна Україна-2023”

Національний конкурс “Благодійна Україна-2023”

Асоціація благодійників України та Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» оголошують 17-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2023». Вдруге за свою історію, конкурс проходитиме під девізом «Благодійність на захисті України».

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа, соціально відповідальний бізнес та інші – всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу задля вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2023 року. З витягом з Положення про Конкурс можна ознайомитися тут – vityag-z-polozhennya-pro-konkurs.pdf ( .pdf , 162.59 Кб ).

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, отримувачі благодійної допомоги (за згодою благодійника) та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства.

Заявку можна завантажити за посиланням (zayavka.doc ( .doc , 78.34 Кб )). Заповнену заявку необхідно надіслати електронною поштою на адресу: [email protected] до 30 квітня 2024 року (включно). До неї також доцільно додати фотографії (не більше 5 шт.), лінки на інформацію про благодійну чи волонтерську діяльність учасника конкурсу, що розміщена в інтернеті, публікації, відгуки, рекомендації, фінансові звіти тощо, які краще характеризують діяльність учасника конкурсу. Для благодійних фондів, організацій та громадських організацій фінансовий річний звіт є обов’язковою умовою участі у конкурсі (ви можете надіслати звіт разом з заявкою на електронну адресу конкурсу, або ж надати посилання на звіт на вашому сайті).

Основні етапи Національного конкурсу «Благодійна Україна-2023»:

 • організація, підготовка та розповсюдження матеріалів про конкурс, оголошення конкурсу (до 31 грудня 2023 року);

 • прийом заявок (з листопада 2023 року – до 30 квітня 2024 року); 

• оцінювання заявок Національною Експертною радою (до початку червня 2024 року);

 • оголошення лауреатів Конкурсу (червень 2024 року);

 • нагородження переможців (середина червня 2024 року).

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Запрошуємо брати активну участь у Конкурсі!

Джерело: nizhynrada.gov.ua
2024-03-01 12:09:06