Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

«Можуть попросити й суші». Італійська та грузинська кухні в польових умовах — як харчується PERUN CORPS

Оператори безпілотних систем 79 окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ показали, як можна харчуватися в польових умовах, якщо у твоїх лавах служить справжній ресторатор.

Зокрема, про це можна дізнатись з репортажу, яким наші пілоти поділилися у четвер, 16 жовтня, у себе у соцмережах.

«Грузинська та італійська кухня в польових умовах, та як харчуються пілоти „PERUN CORPS“ — розповідає шеф-кухар з 13-річним досвідом за позивним „Цезар“», — йдеться у коментарі до відео, оприлюдненого на Telegram-каналі батальйону ударних БпАк PERUN CORPS.

Голодні окупанти об’їдають дерева та кущі по зруйнованих селах
Голодні окупанти об’їдають дерева та кущі по зруйнованих селах

Так, за словами бійця, коли він приєднався до бригади, йому майже одразу запропонували посаду кухаря.

«Хлопцям не вистачало кухаря, а для цього потрібні навички й досвід, щоб готувати на велику кількість людей. Я пройшов багато кухонь і в мене є навички роботи в різних кухнях. Коли я потрапив в армію, то згадав взагалі все, що я пропрацював за 13 років», — зазначає «Цезар».

«У нас тут КАБи падають, а ми їмо том ям з креветками» — передова не привід відмовлятися від смачного
«У нас тут КАБи падають, а ми їмо том ям з креветками» — передова не привід відмовлятися від смачного

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform

Back to top button