Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Млинці на молоці: як приготувати ідеальний варіант страви

Рецептів млинців багато, але на нашу думку найсмачніші – млинці на молоці. Готуються млинці зовсім не складно, а подати можна з будь-якими начинками до вашого смаку. Важливе правило: якщо начинка у вас солодка – додайте в тісто більше цукру. Якщо начинка закусочна – залиште ту кількість, що вказана у рецепті.

Млинці на молоці: простий і швидкий рецепт

Для тіста:

  • молоко – 800 г
  • вода – 350 г
  • сухі дріжджі – 5 г
  • цукор – 25 г
  • сіль – 5 г
  • борошно – 450 г
  • олія – 20 мл
  • яйця – 110 г

Приготування страви:

Зараз дивляться

  1. Зробіть тісто. Для цього підігрійте молоко й воду, щоб були теплими, а не гарячими. Додайте дріжджі та розчиніть їх. Потім додайте цукор, сіль, борошно та олію. Перемішайте.
  2. Потім додайте яйця. Накрийте миску харчовою плівкою і залиште на 30-45 хвилин, щоб дріжджі запрацювали.
  3. Після цього можна пекти млинці. Випікаємо млинці на сковороді, злегка змащеній олією або шматочком не солоного сала.

Фото: Depositphotos

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-15 17:21:39