Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Melovin – Dreamer: що відомо про фіналіста Нацвідбору на Євробачення 2024

Співак Melovin увійшов у десятку фіналістів Нацвідбору на Євробачення 2024. Це вже третя спроба артиста представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі.

Що відомо про Melovin

Справжнє ім’я Melovin – Костянтин Бочаров. Він народився 11 квітня 1997 року в Одесі. Музична кар’єра Melovin розпочалась з участі у вокальному шоу X-Фактор на СТБ.

Костянтин тричі брав участь у відборах, але на телевізійні кастинги потрапив лише у шостому сезоні проєкту (2015 рік). Після виконання пісні Без бою гурту Океан Ельзи судді вручили артисту путівку до тренувального табору.

Зараз дивляться

Костянтин з’явився у прямих ефірах Х-Фактора і дійшов до суперфіналу, в якому за результатами глядацького голосування став переможцем.

Наприкінці 2016 року Melovin вирішив взяти участь у національному відборі на 62-й пісенний конкурс Євробачення з авторською піснею Wonder.

Співак потрапив до фіналу Нацвідбору, де отримав максимальний бал від глядачів. У підсумку Melovin посів третє місце, поступившись співачці Tayanna та гуртові O.Torvald.

10 листопада 2017 року Melovin представив свій перший музичний альбом Face to Face, до нього увійшли п’ять англомовних та один українськомовний трек.

У 2018 році артист повернувся на Нацвідбір на Євробачення, за результатами якого був обраний представляти Україну у Лісабоні (Португалія).

Melovin пройшов до фіналу міжнародного конкурсу з піснею Under The Ladder. У підсумку артист посів 17 місце на Євробаченні 2018 (7 місце за голосуванням глядачів та 26-те згідно з оцінками національного журі).

У липні 2021 року Melovin зробив камінг-аут на сцені музичного фестивалю Atlas Weekend 2021. Під час виступу співак поцілував дівчину, а потім хлопця. Після цього Melovin підняв догори прапор ЛГБТ-спільноти і у такий спосіб заявив про свою бісексуальність.

Нещодавно артист повідомив про невиліковну хворобу – у нього діагностували цукровий діабет.

Про серйозні проблеми зі здоров’ям Melovin дізнався випадково. Він здав аналіз крові для того, щоб зробити косметичну операцію з видалення грудок Біша (скупчення жирової тканини на щоках), але результати виявилися незадовільними.

Пісня Melovin для Євробачення 2024

У 2024 році Melovin виступить у фіналі Нацвідбору на Євробачення з композицією Dreamer. За словами артиста, ця пісня – “маніфест, ода усім мрійникам світу”.

– Це не моя пісня, вона Ваша і лише вам знати, що з нею робити. За собою ж, дозвольте лишити право здивувати вас. Вселити віру в себе і в свої мрії! Бути лише провідником, бо ви самодостатні і сильні! Мрійники правлять цим світом, тож правте та надихайте одне одного! – звернувся Melovin до шанувальників.

Виконавець зазначив, що прем’єра пісні для Євробачення 2024 відбудеться незабаром, однак точну дату він не назвав.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-20 13:32:05