Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Маринад для реберець у духовці: рецепт приготування

Маринад для реберець у духовці з соєвим соусом та медом надасть страві неперевершеного смаку та аромату, що точно сподобається вам та вашим гостям. Готувати його зовсім не складно, а смак готової страви – неймовірний!

Свинячі реберця в пікантному маринаді чудово підійдуть для сімейного обіду.

Як замаринувати свинячі реберця швидко і смачно – читайте в матеріалі.

Маринад для реберець у духовці: простий рецепт

Буде смачно, якщо разом з реберцями запекти овочі та гриби: картоплю, кабачки, баклажани, солодкий перець, печериці.

Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 1 кг
  • соєвий соус – 1 склянка
  • сіль – 0,5 ч. л.
  • мед – 2 ст. л.
  • гірчиця – 1 ч. л.
  • мелений чорний перець – 0,5 ч. л.
  • перець чилі – дрібка
  • олія для змащення дека – 1 ст. л.

Приготування:

  1. Для маринаду мед розчинити у соєвому соусі. Додати сіль, гірчицю, мелений чорний перець та перець чилі.
  2. Реберця промити, злегка обсушити та нарізати.
  3. Викласти реберця у миску, полити маринадом та перемішати.
  4. Накрити миску харчовою плівкою і поставити у холодильник маринуватися на 3-5 годин.
  5. Деко застелити папером для випічки та змастити олією. Викласти реберця.
  6. Запікати у духовці за 180-190 °С 35 хвилин.

Подати свинячі реберця на стіл гарячими, за бажанням змастивши соусом барбекю.

Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-30 09:10:43