Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Марго Роббі відреагувала на відсутність номінацій на Оскар 2024

Голлівудська акторка Марго Роббі відреагувала на відсутність її імені серед претендентів на Оскар 2024. Вона знялася у фільмі Барбі, який швидко став культовий, але саму актрису в кіноакадемії обійшли стороною.

Марго Роббі не потрапила до списків номінантів Оскар 2024: реакція актриси

Так, на спеціальному показі профспілок акторів SAG Марго зазначила, що радіє за фільм та її колег, які були номіновані на престижну премію.

– Неможливо сумувати, коли знаєш, що тобі випало таке щастя, – заявила зірка.

Варто зазначити, що Роббі також виступала і продюсером фільму Барбі. Разом із нею до списків номінантів не потрапила і режисер картини Грета Гервіг, і акторка заступилася за неї.

Зараз дивляться

– Вважаю, що Грета має бути номінована як режисерка, бо те, що вона зробила, – таке трапляється раз у кар’єрі та житті, – додала зірка.

Сама ж Марго зазначила, що вона дуже рада одразу 8 номінаціям Барбі, серед яких і Актор другого плану для Раяна Гослінга – він активно брав участь у зйомках разом із Роббі.

Марго підсумувала, що хотіли картиною вплинути на культуру, і їм це вдалося. Це досягнення актриса і називає найбільшою нагородою.

Нагадаємо, що наприкінці січня опубліковано повний список номінантів Оскара 2024. Українська документальна картина про війну 20 днів у Маріуполі також потрапила до списку – вона боротиметься в категорії Найкращий документальний фільм.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-01 12:54:11