Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Ліверпуль – Манчестер Юнайтед: дивитись відео та огляд матчу АПЛ 2022/2023

Ліверпуль розгромив Манчестер Юнайтед у матчі 26-го туру англійської Прем’єр-ліги з рахунком 7:0. Гра відбулася на домашньому стадіоні мерсисайдців Енфілді у Ліверпулі.

На 42-й хвилині манкуніанці відкрили рахунок після удару Каземіро, але це взяття воріт скасували через положення поза грою. Та все ж зарахований гол у роздягальню глядачі на Енфілді побачили. Його забили через хвилину господарі – форвард Коді Гакпо отримав м’яча від Ендрю Робертсона та пробив у дальній нижній кут воріт Давіда Де Геа.

Відразу після перерви рахунок подвоїв уругвайський форвард червоних Дарвін Нуньєс, який головою замкнув подачу Гарві Елліотта. На 50-й хвилині Мохаммед Салах асистував Гакпо, який оформив дубль.

Зараз дивляться

На 66-й хвилині голом відзначився вже сам єгиптянин. Салах сильно пробив по м’ячу, який від поперечки влетів у сітку воріт. Ще через дев’ять хвилин ще один гол у свій актив записав Нуньєс, який знову забив головою після подачі Джордана Гендерсона.

На 83-й хвилині свій другий м’яч забив Салах. А остаточний рахунок через п’ять хвилин встановив бразилець Роберто Фірміно – 7:0.

У турнірній таблиці АПЛ Манчестер Юнайтед наразі посідає третю сходинку, маючи 49 очок. А Ліверпуль (42) обійшов Ньюкасл, піднявшись на п’яту сходинку, і тепер на три очки відстає від Тоттенгема, маючи при цьому гру у запасі. Лідером чемпіонату залишається лондонський Арсенал (63).

Для червоних дияволів поразка від Ліверпуля з рахунком 0:7 стала найбільшою в історії АПЛ. Відзначимо, що МЮ поступалися з таким рахунком у 1931 році Вулвергемптону, у 1930 році – Астон Віллі та у 1926 році – Блекберну. Однак ці поразки відбулися до 1992 року, коли було засновано англійську Прем’єр-лігу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Крім цього для форварда Мохаммеда Салаха два забиті м’ячі у ворота клубу з Манчестера дозволили йому обійти Роббі Фаулера та стати найкращим бомбардиром червоних в АПЛ. Другий гол єгиптянина у матчі на Енфілді став для нього 129-м у Прем’єр-лізі.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-06 00:16:20

     
❗️    ЗБІР НА ПРИЧІП     ❗️
🙏зібрано 69100 грн.🙏
10 грн. теж донат!!!
Продовжуємо збір !!!
🙏🙏🙏Відкриваємо збір на причіп , фаркоп та набір інструментів для хлопців з 15 батальону 58 окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговськогоз , які боронили наш Ніжин , а зараз в гарячій точці…🔥
В скрутну хвилину вони були поряд з нами , і самі скромні по запитам , ніколи лишнього не просять !
Тож просимо допомоги закрити збір ! Ціль 85000 грн.
5168745125837630