Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Курячі крильця на грилі: рецепт на природу

Курячі крильця на грилі – страва апетитна, проста і досить бюджетна. Нічого простішого, ніж курячі крильця на грилі немає. Та й на смак вони чудові. Особливо, якщо замаринувати їх в апельсиново-гірчичному маринаді.

Апетитний запах смажених крилець, який розлітається навколо, так і запрошує всіх до столу.

Курячі крильця на грилі

Інгредієнти:

Зараз дивляться

  • 800 г курячих крилець
  • 1 ст. л. гірчиці (в зернах)
  • 1 ст. л. меду
  • 1 шт. апельсин
  • до смаку сіль, мелений чорний перець, куркума

Як приготувати курячі крильця на грилі:

  1. Спочатку зробіть маринад. Візьміть курячі крильця, покладіть у миску і додайте мед, гірчицю, сіль і сік одного апельсина. Попередньо зніміть з половини апельсина цедру.
  2. Залиште їх маринуватися за кімнатної температури на 3 години.
  3. Готуйте крильця на відкритому грилі, а якщо ви готуєте в домашніх умовах, тоді запечіть у духовці на режимі гриля.  Готуйте крильця протягом 20-25 хвилин, перевертаючи їх з одного боку на інший кожні 3 хвилини. Щоб крильця вийшли соковиті, важливо їх не пересушити.

Курячі крильця на грилі готові. Подайте зі свіжими овочами та томатним соусом.

Збережіть цей рецепт у своїй кулінарній книзі та насолоджуйтеся смаком обіду чи вечері на свіжому повітрі з родиною та друзями.

Джерело: Євген Клопотенко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-08 17:52:30