Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Jerry Heil відреагувала на хейт через витрачені 11 млн грн на Нацвідбір на Євробачення 2024

Українська співачка і переможниця Нацвідбору на Євробачення 2024 Jerry Heil відреагувала на критику через користувачів мережі. Багато хто виявився незадоволеним витратою 11 млн грн на проведення Нацвідбору, в якому Jerry Heil перемогла з Аlyona Аlyona.

Jerry Heil відреагувала на критику за проведення Нацвідбору 2024

Так, в Instagram співачка опублікувала добірку відео, на яких музиканти виконують пісню Teresa & Maria. Однак, суть публікації в тексті, де артистка висловила свою думку щодо невдоволення багатьох українців. Так, зірка почала з того, що витрачені 11 млн грн не йдуть у кишеню співачки чи на її виступ на Євробаченні 2024 у Мальме.

– 11 млн грн на культуру. Цей пост я присвячую тим, хто пропонує мені в директі відмовитися від участі та віддати ці кошти на оборону. Гроші не йдуть на наш виступ у Мальме, і ніхто з учасників цих коштів не бачив. Це загальна сума витрат на Нацвідбір, який робила величезна команда людей, і вони економили де тільки можна, – зазначила Jerry Heil.

Артистка зауважила, що кожен виступ фіналістів Нацвідбору фінансувався маленькими сумами, тож більшу частину витрат Jerry Heil узяла на себе її спільна з Аlyona Аlyona команда.

Зараз дивляться

– Це кошти, зароблені власною працею. Ми вкладаємося, бо маємо мету – і її досягнення принесе зокрема нашій країні набагато більше. Поп музика в Україні живе тільки завдяки ентузіастам, яким цікаво розвивати її, – додала артистка.

До речі, одне з опублікованих співачкою відео, де два музиканти співають пісню, – це польський гурт зробив кавер на Teresa & Maria від Jerry Heil та Аlyona Аlyona. Схоже, така версія пісні нашим співачкам дуже сподобалася.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-14 15:20:18