Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Глазур з желатином для паски на Великдень 2024: рецепт

Усі господині люблять прикрашати паски на Великдень. Найчастіше їх поливають білою глазур’ю.

Аби помадка не обсипалась, не тріскалась та не липла до рук чи паперової форми, варто додати до цукрової глазурі желатин.

Простий рецепт глазурі на паску з желатином – далі в матеріалі.

Зараз дивляться

Як приготувати глазур з желатином на Великдень 2024

Інгредієнти: 

  • цукор – 1 склянка;
  • желатин – 1 ч. л.;
  • сік лимона – кілька крапель;
  • ванілін;
  • вода.

Приготування:

  1. Заливаємо желатин водою (2 ст. л.) і залишаємо на 5-10 хвилин, аби він набух.
  2. У цукор і ванілін додаємо 4 ст. л. води та ставимо на невеликий вогонь. Помішуємо розчин, допоки кристали остаточно не розчиняться у воді.
  3. Доводимо суміш до кипіння, потім додаємо туди желатин.
  4. Акуратно перемішуємо та збиваємо суміш міксером, поки маса не стане білою та пишною. Додаємо кілька крапель лимона і ще раз збиваємо.
  5. Даємо помадці трішки охолонути та швидко наносимо її на наші паски, даємо загуснути.

Цієї глазурі з желатином цілком вистачить на 3-4 великі паски. Прикрасити глазур можна кольоровою посипкою чи декоративними курчатками та квіточками.

Читайте також:

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-03-29 18:45:52