Україна і світ

Глазур на желатині, яка не обсипається – рецепт на Великдень 2019

Як приготувати ідеальну глазур для паски, щоб вона не кришилася і не обсипалася, розкажуть Факти ICTV.

Глазур на желатині, яка не обсипається – рецепт на Великдень 2019

Глазур на желатині, яка не обсипається

Що знадобиться:

  • Желатин – половина чайної ложки
  • Вода – 3 столові ложки
  • Цукор – 100 грамів

Загальний час приготування глазурі на паску – 20 хвилин.

Читайте: Як прикрасити паску

Процес приготування:

  1. Нагріваємо воду до 70-80 градусів і розводимо нею половину чайної ложки желатину. Розмішувати необхідно, допоки суміш не стане прозорою.
  2. У невеликій мисці розмішуємо 100 грамів цукру і 2 столові ложки води.
  3. Ставимо цукор з водою на вогонь і доводимо до кипіння, щоб цукор повністю розчинився.
  4. У цукор додаємо желатин і все ретельно розмішуємо. Після того як маса стане однорідною, можна вимкнути вогонь.
  5. Збиваємо міксером цукрово-желатинову масу, поки вона не перетвориться на білу глазур.
  6. Прикрашаємо паски. Дуже важливо використовувати глазур одразу після приготування, оскільки вона швидко застигає.

Нагадаємо, скільки буде вихідних Великдень 2019.

Читайте:

Олександрійська паска – рецепт приготування

Сирна паска без яєць – покроковий рецепт

Скільки коштує великодній кошик у 2019 році
Джерело ФАКТИ. ICTV
24.04.2019