Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

дивитися відео і огляд матчу Ліги чемпіонів 2023/2024

Лондонський Арсенал та мюнхенська Баварія зіграли внічию у першому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів сезону-2023/24. Гра відбулася у Лондоні на стадіоні Емірейтс та завершилася з рахунком 2:2.

Арсенал — Баварія – 2:2

Рахунок у матчі на 12-й хвилині відкрили каноніри після голу Букайо Сака влучним ударом у дальній кут. Через шість хвилин гості зрівняли рахунок зусиллями Сержа Гнабрі.

На 30-й хвилині захисник канонірів Вільям Саліба сфолив на Лерою Сане й арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку. Пенальті успішно реалізував Гаррі Кейн, вивівши вперед Баварію.

Зараз дивляться

Після перерви Мікель Артета провів кілька замін, зокрема на полі з’явився українець Олександр Зінченко, який замінив поляка Якуба Ківьора.

Врешті Арсеналу вдалося зрівняти після чергової атаки на ворота суперника. Габріель Жезус відпасував на Леандро Троссара, який пробив у лівий нижній кут воріт приблизно з 14-метрів.

Матч-відповідь відбудеться 17 квітня у Мюнхені на стадіоні Альянц Арена.

Востаннє команди зустрічалися у межах Ліги чемпіонів у 2017 році. Тоді на стадії 1/8 фіналу сильнішою виявилася Баварія – обидва матчі завершилася з рахунками 5:1 та 5:1 на користь мюнхенців.

Влітку 2019 року каноніри грали з Баварією у межах товариського турніру Міжнародний кубок чемпіонів та здобули тоді перемогу 2:1.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-09 23:55:31