Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

дивитись відео та огляд матчу Ліги чемпіонів 2023/2024

Донецький Шахтар поступився португальському Порту у матчі першого туру групового етапу Ліги чемпіонів сезону-2023/24. Гра відбулася у німецькому Гамбурзі на стадіоні Фолькспаркштадіон та завершилася з рахунком 3:1 на користь драконів.

Номінальні гості швидко відкрили рахунок вже на восьмій хвилині матчу. У моменті зі взяттям воріт відзначився хавбек португальського клубу Галену, який першим опинився на добиванні після сейву Дмитра Різника.

Через п’ять хвилин гірникам вдалося зрівняти. Атаку розпочав Ярослав Ракіцький, перевівши м’яча на правий край, звідки Олександр Зубков виконав прихований пас, а Юхим Конопля подав на лінію воротарського майданчика на Кевіна Келсі, який головою й розпечатав ворота суперника.

Зараз дивляться

Але рахунок рівним був лише дві хвилини, гості швидко скористалися помилками підопічних Патріка ван Леувена в обороні та знову вийшли вперед. Дублем у зустрічі відзначився Галену.

Третій м’яч у ворота гірників футболісти Порту забили на 29-й хвилині, а автор дубля Галену став одним із його творців. Саме бразильський хавбек розігнався лівим краєм та прострелив до лінії воротарського майданчика на Мехді Таремі, який в дотик відправив м’яч у сітку воріт Різника.

У другому таймі Варела міг робити рахунок розгромним, але з його ударом у дальній кут воріт впорався голкіпер Шахтаря.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-19 23:53:57