Україна і світ
Буряк по-корейськи в домашніх умовах: простий рецепт

Багато хто готує вдома популярну страву – моркву по-корейськи. Її подають в якості закуски на різні свята. У такий же спосіб можна приготувати і буряк, кабачок або гарбуз.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Буряк по-корейськи в домашніх умовах – простий та швидкий рецепт приготування читайте у матеріалі.
Буряк по-корейськи: які інгредієнти знадобляться
- 800 г буряка
- 1 головка цибулини
- 1/2 склянка соняшникової олії
- 1 ч. л. насіння коріандру
- 1 ч. л. паприки
- 0,5 ч. л. меленого перцю чилі
- чорний перець до смаку
- 1 головка часнику
- 1 ч. л. оцту
- 1 ст. л. цукру
- 1 ст. л. солі
Як приготувати буряк по-корейськи:
- Насамперед необхідно добре промити всі овочі під проточною водою.
- Після цього почистіть буряк і натріть на тертці.
- Посоліть і підсолодіть овочі. Помніть за допомогою виделки та заберіть на годину в холодильник.
- Наріжте цибулю на однакові чотири частини. Після цього очистіть часник і натріть на дрібній тертці.
- Коріандр необхідно нагріти на сковорідці та потовкти за допомогою ложки.
- Після цього злийте сік з буряка і додайте часник та всі інші приправи.
- Розігрійте олію на сковороді і додайте цибулю. Після того, як вона підрум’яниться, викиньте.
- У буряк вилийте олію, додайте оцет і перемішайте.
- Після цього поставте готові буряки в банку, утрамбуйте і дайте їй постояти 1-2 дні.
Джерело ФАКТИ. ICTV
2025-02-19 20:16:00