Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Alyona Alyona і Jerry Heil оскандалилися через пісню Teresa & Maria для Євробачення 2024

Фіналістки Нацвідбору на Євробачення 2024 Alyona Alyona і Jerry Heil оскандалилися через пісню, з якою хочуть виступити на конкурсі. Так, трек назвали Teresa & Maria, і головними образами в роботі стали Діва Марія та мати Тереза.

Що відомо про скандал Alyona Alyona та Jerry Heil

Так, в Instagram музикантки опублікували фото, де позують із номером 6, під яким виступатимуть на Нацвідборі Євробачення 2024. На додачу до знімка, зірки запросили послухати їхню нову пісню Teresa & Maria, з якою хочуть виступити на конкурсі.

Однак, користувачі мережі неоднозначно поставилися до творчості – багатьом не сподобався показаний образ матері Терези, яку звинувачують у людських тортурах і знущаннях:

Зараз дивляться

  • Ви усвідомлюєте що вона вбивала людей у своїх лікарнях, інформації про її брехню життя повно?
  • Потрібно три секунди в гуглі, щоб дізнатися хто така мати Тереза. Мабуть, у вас був дуже завантажений графік, якщо ви не знайшли в цих трьох секундах.
  • Пісня гарна і за музикою, і за змістом, але мати Тереза не та персонажка, яка заслуговує бути згаданою в позитивному контексті.
  • Як можна співати про Матір Терезу, та ще й ставити її в один ряд із Дівою Марією. Якийсь крінж.

Через деякий час Alyona Alyona і Jerry Heil розкрили свій сенс пісні – вони заявили, що робота про необхідність єднання між будь-ким заради добрих справ і важливих перемог.

Це вже не перший скандал навколо учасників Нацвідбору Євробачення 2024 – на початку січня гурт Nahaba запідозрили в плагіаті. Їхня конкурсна пісня Glass нагадує користувачам мережі трек російського колективу Тату.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-13 14:26:14