Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Бублики з фаршем на сковороді: як приготувати та поради


Бублики з фаршем на сковороді – це проста у приготуванні ситна закуска, яка чудово підходить для обіду або швидкої вечері. Соковита начинка з фаршу, ароматний сирна шапочка та ароматні бублики створюють апетитне поєднання!

Як приготувати бублики з фаршем на сковороді та що додати для смаку та аромату – читайте в нашому матеріалі.

Бублики з фаршем на сковороді рецепт

Цю страву можна запікати у духовці, але на сковороді виходить швидше та смачніше.

Інгредієнти:

  • 300 г бубликів
  • 400 г фаршу (курячий, свинячий чи асорті)
  • 1 цибулина
  • 2 яйця
  • вода чи молоко – для замочування бубликів
  • 100 г твердого сиру
  • кріп чи петрушка – до смаку
  • сіль, перець – до смаку
  • олія – для смаження

Рецепт бубликів з фаршем на сковороді покроково:

  1. Залийте бублики теплою водою чи молоком так, щоб вони повністю покрилися рідиною. Залиште на 15 хвилин, поки вони трохи розм’якнуть. Важливо не перетримати, адже під час готування вони ще більше наситяться соком фаршу.
  2. Для начинки дрібно наріжте цибулю. Додайте до фаршу разом з одним яйцями, сіллю та перцем. Перемішайте.
  3. Викладіть бублики на тарілку чи дошку. Щедро наповніть кожен бублик фаршем.
  4. У сковороді розігрійте олію. Викладіть бублики з фаршем, накрийте кришкою та готуйте на середньому вогні 10 хвилин. Потім переверніть та готуйте ще 7 хвилин.
  5. Викладіть бублики на пласку тарілку та кожен посипте тертим сиром перемішаним з нарізаною зеленню.
  6. Помістіть страву у мікрохвильовку, щоб сир гарно розплавився. Смачного!

Фаршировані бублики на сковороді: поради

  • Не перетримуйте бублики при замочуванні – вони мають стати м’якими, але не розвалюватися.
  • Для ще більшої соковитості можна додати у фарш ложку сметани або натурального йогурту.
  • Для аромату у фарш можна додати паприку чи орегано.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2025-02-24 11:57:00