Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Як зробити моркву по-корейськи – простий рецепт


Приготувати моркву по-корейськи в домашніх умовах досить легко. Ми підготували покроковий рецепт.

Які продукти потрібні для приготування моркви по-корейськи

  • Морква – 1 кг
  • Рослинна олія – пів склянки
  • Часник – одна головка
  • Сіль – 1 столова ложка
  • Цукор – 2 столові ложки
  • Оцтова есенція – 1 десертна ложка
  • Червоний мелений перець – 1 чайна ложка
  • Чорний мелений перець – 1 чайна ложка

Як зробити моркву по-корейськи вдома:

  1. Помийте та почистьте моркву, шкірку необхідно тонко зрізати.
  2. Моркву натріть на спеціальній тертці, щоб вона мала вигляд локшини.
  3. Складіть все у глибоку миску.
  4. Додайте спеції, що вказані в рецепті, та оцтову есенцію. Все потрібно добре перемішати і поставити на 15 хв, поки морква не дасть сік.
  5. Заправте моркву гарячою олією (її можна підігріти на сковороді, але головне не кип’ятити) і додайте подрібнений часник. Ще раз все добре перемішайте.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Морква по-корейськи готова. Зберігати її в холодильнику можна близько 14 днів.

Якщо вам більше до вподоби не дуже гострі страви, зменшіть кількість червоного меленого перцю в половину.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2025-01-10 11:53:00