Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

У Львові дозволять Bolt та Uklon працювати під час комендантської години: які умови

Фото: Pixabay

Онлайн-сервіси таксі Bolt та Uklon відновлять свою роботу під час комендантської години. Відповідний пілотний проєкт запустять у Львові та області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації під час брифінгу.

У Львові працюватиме таксі в комендантську годину

28 жовтня у Львівській ОДА відбулась презентація пілотного проєкту, що дозволить людям користуватися таксі під час комендантської години.

Керівник апарату ЛОДА Тарас Грень пояснив, що для поїздок містом уночі водіям знадобиться спеціальна перепустка, яку можна отримати в комендатурі. Крім неї, таксистам потрібно мати при собі військово-облікові документи.

– Відповідальність за наявність перепустки несе як водій, так і пасажири. Окрім цього, вони несуть персональну відповідальність за наявність військових облікових документів. Питання мобілізаційних правовідносин і відстрочок є також відповідальністю осіб, які перебувають на вулицях Львова, – додав Грень.

Пасажирам, яким необхідно скористатися таксі у нічний час, не потрібна перепустка. Це пов’язано з тим, що у комендантську годину таксі найчастіше викликають ті, кому потрібно дістатися або виїхати з залізничного вокзалу.

Очікується, що після погодження всіх процедур із комендатурою, проєкт запрацює вже до кінця цього тижня. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зазначається, що у Львові комендантська година триває з 00:00 до 05:00 ранку.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-28 18:18:25