Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

В ефірі – нові пригоди Доліна: ICTV2 покаже 4 сезон детективу Коп з минулого


Сьогодні, 28 жовтня, о 20:00 на телеканалі ICTV2 стартують прем’єрні епізоди четвертого сезону іронічного детективу Коп з минулого.

У центрі сюжету – поліцейський Олег Долін, який більше 20 років пробув у комі, а отямившись, знову пішов служити в рідний відділок. У нових серіях герой вирішуватиме виклики особистого життя, шукатиме своє щастя і жодного шансу не залишить злочинцям.

На ICTV2 стартує 4 сезон Коп з минулого

Показ третього сезону серіалу успішно пройшов у жовтні. Детектив з великим відривом від конкурентів лідирував у слоті серед всіх телеканалів за чоловічою аудиторією (35-54).

Коп з минулого увійшов у топ-3 проєкти серед усіх телеканалів за день, а його частка перевищила частку каналу на 11% на час показу. Перша серія проєкту зібрала перед екранами понад 415 тис. глядачів, загалом серіал охопив аудиторію 3,52 млн глядачів по всій Україні.

– Серіал Коп з минулого став впевненим фаворитом серед глядачів: кожний показ прем’єрного сезону демонструє високі рейтинги, а сам проєкт стає улюбленим для аудиторії каналу. Віримо, що й 4 сезон детективу також стане улюбленим і високорейтинговим, – каже головна продюсерка серіального напряму телеканалів ICTV та ICTV2 Ірина Храновська.

Коп з минулого - 4 сезон

Фото: ICTV2

Дії 4-го сезону відбуваються в сучасній Україні. Головний герой Долін (Дмитро Суржиков) знову оптимістично шукатиме своє щастя і любов. З’явиться нова яскрава героїня, яку зіграла українська акторка театру і кіно Олена Фесуненко. Але як далі складеться життя головних героїв і чи знайде Долін те, що шукає, – невідомо. 

Творці проєкту кажуть, що цей сезон буде більш мелодраматичним і непередбачуваним, обіцяють багато змін у житті персонажів.

Минулий сезон закінчився радісними і драматичними подіями. Андрій Сироїд (Павло Текучев) одружився з донькою напарника Юлею (Тетяна Злова), вони готуються стати батьками. Сам Андрій отримав важке поранення, і невідомо – чи повернеться він у відділок. 

Коп з минулого

Фото: ICTV2

Нагадаємо, серіал Коп з минулого – це українська адаптація відомого німецького формату Der letzte Bulle (Останній бик) про копа, що наприкінці 80-х отримав поранення і понад 20 років пробув у комі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Потім одужав і повернувся до роботи поліцейського. Світ змінився, але головний герой розкриває злочини своїми старими методами. Історія про копа неабияк популярна: у світі існують французька, японська, чеська, естонська та інші адаптації серіалу.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-28 17:01:12