Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Сухпаї дали, а боєприпаси ні: як росіяни готуються до зустрічі військових з КНДР

Фото: Getty Images

На Курському напрямку російські військові готуються до зустрічі солдатів з КНДР. Для забезпечення ефективної комунікації планується виділити одного перекладача та трьох окупантів на кожну групу з 30 північнокорейськими військовими.

Про це свідчить перехоплена розмова російських військовослужбовців 810 бригади морської піхоти ЗС РФ, які беруть учать у боях на Курському напрямку.

Росіяни готуються до зустрічі солдатів КНДР

Під час розмови окупанти обговорювали підготовку до прийому та розподілу військових Північної Кореї, яких умовно називають батальйоном К.

– Для організації взаємодії, окупанти планують закріпити одного перекладача та трьох військовослужбовців РФ за кожними 30 військовослужбовцями КНДР, – йдеться в повідомленні ГУР.

Під час розмови один з окупантів сказав: Братан, ми теж уже на перекладачі: ідіть уперед, усіх убивайте, я – 300, потрібна евакуація.

До того ж один зі співрозмовників скаржився, що їм надали лише сухпаї, а боєприпаси – ні.

При цьому росіяни сумніваються, чи вийде забезпечити новоприбулих солдатів російським командним складом.

В українській розвідці зазначили, що до Росії вже перекинуто близько 12 тис. північнокорейських військових, серед яких є 500 офіцерів, у тому числі три генерала з Пхеньяну.

Додамо, що зараз на полі бою поки не зафіксували північнокорейських військових.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За словами старшого офіцера відділення комунікацій 80 окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ Петра Гайдащука, для початку солдатам КНДР необхідно увійти у курс справ. Тому їхнє прибуття Курську область не означає, що вони вже є на полі бою.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-25 16:34:05