Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

Прокурори з інвалідністю: скільки їх на Чернігівщині

Із 207 фактично працюючих на Чернігівщині прокурорів, дев’ять мають статус особи з інвалідністю, це 4,3% від загальної кількості. При цьому з таким статусом чоловіків прокурорів сім, жінок – дві.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора на своєму офіційному сайті.

“Перевірка охоплює всі регіони, спецпрокуратури та центральний апарат. Досліджуються як питання, пов’язані з набуттям прокурорами статусу особи з інвалідністю, так і отримання пенсійних виплат за рішенням суду”, — йдеться у повідомленні.

За інформацією Офісу Генпрокурора, за попередніми даними службового розслідування, високий відсоток прокурорів, які мають статус особи з інвалідністю, виявлено у двох областях: Черкаській та Хмельницькій.

“На Черкащині 60 прокурорів мають статус особи з інвалідністю. Це становить 27,4% від загальної кількості працюючих там прокурорів. В Хмельницькій області такий статус має 61 прокурор, або 29,8% від загальної кількості”.

Нагадаємо, 16 жовтня у зв’язку з поширенням інформації про отримання груп інвалідності 50 прокурорами Хмельницької обласної прокуратури генеральний прокурор підписав наказ про проведення службового розслідування.

Фото: Згенеровано ШІ. Джерело: intent.press

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше ми писали про те, яким повинно бути економічне бронювання

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
Telegram
Viber
Facebook
Instagram
Youtube


Джерело: mynizhyn.com
2024-10-24 12:26:18