Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Обійшлися без іпотеки: Бекхеми заплатили готівкою за будинок $67,7 млн


Зіркове подружжя Бекхемів придбало новий розкішний маєток у Маямі вартістю майже $68 млн. Пара, загальний статок якої оцінюється у $548 млн, обійшлася без іпотеки, заплативши за дев’ятикімнатний будинок у Флориді готівкою.

Бекхеми придбали маєток за готівку

За даними обізнаних джерел, Девід та Вікторія вже отримали на руки документи на дім. Будівля, зведена у 2018 році, виходить на затоку Біскейн. Там дев’ять спалень, чотири ванни, кухня, приватний кінотеатр, спортзал, спа та басейн. На території також є ще одна кухня – вулична, лаунж на даху та 38 метрів  берегової лінії. Будинок оточений зеленню та водою.

– Купівля будинку за $67,7 млн готівкою – це справді вражає. Вони обожнюють цей маєток і хочуть проводити там якомога більше часу. Це їхня мрія, досягнута завдяки рокам наполегливої праці, – розповів інсайдер.

Раніше Бекхеми вклали $20 млн у придбання пентхауса у Маямі у 2020 році. Ця розкішна резиденція, що тепер коштує $27,5 млн, є частиною їхнього світового портфеля нерухомості вартістю $89 млн. Там сім’я зупиняється під час роботи Девіда з футбольним клубом Inter Miami.

Також зірки мають будинок за $8 млн Котсволді та резиденцію у Лондоні за $38 млн, яку називають Бекхемгенським палацом.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Тим часом подружжя співачки Дженніфер Лопес та актора Бена Афлека, яке скоро отримає приставку екс, ніяк не продасть спільний будинок.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-23 16:48:03