Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Не намагаюся бути ідеальною: Джамала про материнство та допомогу чоловіка


Співачка Джамала, яка цього року втретє стала мамою, зізналася, чи допомагає їй чоловік з вихованням дітей та побутовими справами. Артистка має дуже напружений графік, тому визнає, що не намагається бути “ідеальною мамою”.

Джамала про материнство та побут

Зірка називає родину – джерелом своїх сил та натхненням. До того ж її чоловік повноцінно розділяє з нею турботу та піклування про дітей.

– Якщо потрібно погодувати малих, він завжди може взяти це на себе. У нас також вже є свої маленькі ритуали: снідати намагаємось разом, а далі побігли: школа, садок, спорт, – розповіла про початок дня Джамала.

Також протягом дня на неї чекають інтервʼю, зустрічі, репетиції та концерти, де вона отримує і одночасно віддає енергію.

– І так важливо, коли повертаюся додому ввечері, бачу своїх дітей, годую, граюся, обіймаю, цілую, вкладаю, й вони притискаються до тебе з різних боків. Ми молимось на ніч, просимо для всіх миру та перемоги, говоримо одне одному, що любимо. Лягаєш ледве живий, – підсумувала завершення дня співачка.

При цьому Джамала запевнила, що підтримка дає ресурс на подальші звершення, хоча й визнає, що помилок не уникнути.

– Іноді не знаю як вирішити ту чи іншу ситуацію між хлопцями. Не намагаюся бути ідеальною мамою. Це нереально. Але просто любити дає можливість та сили рухатись вперед, – поділилася артистка.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що наприкінці весни Джамала втретє стала мамою. Малюка назвали Алім. Разом з чоловіком Бекіром Сулеймановим співачка виховує ще двох синів – Еміра-Рахмана та Селіма-Гірая.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-23 13:11:39