Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Ласощі чи пустощі? Ідеї дитячих костюмів на Геловін 2024


Як би хто не ставився до містичного свята Геловін, а діти його дуже люблять. Зокрема, за можливість перевдягнутися в улюбленого персонажа, повеселитися та наїстися солодощів.

Тож вам стануть у пригоді ідеї дитячих костюмів на Геловін 2024 від Фактів ICTV.Life. Тим більше, що до свята лишається все менше часу, тому варто поквапитися.

Дитячі костюми на Геловін 2024

Безумовно, відьмочки, вампіри та скелети є класикою для геловінського косплею. Давайте подивимось, на кого ще може перетворитися ваша дитина, щоби пограти у trick-or-treat (шкода чи цукерка).

Венздей

В очікуванні другого сезону про похмуру, але харизматичну Венздей Аддамс, можна примірити ту саму чорну сукню, яка підкорила мережу.

Тож, якщо ви шукаєте костюм на Геловін для дівчинки, неодмінно зверніть увагу на цю красу.

Гаррі Поттер

Образ хлопчика, що вижив, та інших героїв магічного всесвіту, не втрачає актуальності. Особливо з огляду на те, що компанія HBO заявила про плани щодо створення серіалу по Гаррі Поттеру і вже оголосила кастинг.

Тому мантія, паличка, круглі окуляри та намальований шрам дозволять одразу впізнати, які книжки до вподоби вашій дитині. Також це одразу зніме питання із костюмом на Геловін для хлопчика, та і для дівчинки теж – не забуваймо про Герміону, Луну та інших відьмочок.

В руках у прибульця

Ви точно бачили обʼємні надувні костюми, що не втрачають популярності вже не перший рік. Діти та дорослі уже приміряють їх, і комусь навіть можна дати Оскара за неймовірну правдоподібність образу.

Супергерої

Світ коміксів різноманітний, а його герої та героїні яскраві й потужні. Тож не дивно, що діти щороку наряджаються у костюми Бетмена, Супермена, Людини-павука, Супержінки чи Гарлі Квін.

Принцеси та злодійки

Не всім хочеться бути Попелюшкою, Аріель чи Білосніжкою. Комусь треба бути і антагоністом. Тому цього року можна підібрати варіанти на будь-який смак. Костю

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Ще одна обовʼязкова деталь будь-якого образу – гарний настрій. Тоді, незалежно від костюма, свято вдасться.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-23 12:55:11