Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

Аварія на котельні: десятки будинків Ніжина залишилися без опалення – триває ремонт

Під час запуску котельні на вулиці Синяківська, 75Ж сталося пошкодження обладнання – вийшов з ладу комерційний лічильник газу. Цей інцидент став несподіваною перешкодою у процесі підключення опалення для кількох багатоповерхових будинків міста.

Про це повідомляє ТОВ “НіжинТеплоМережі” на сторінці у Facebook.

Працівники ТОВ “НіжинТеплоМережі” вже активно працюють над усуненням несправності, щоб якомога швидше відновити постачання тепла до підключених будинків. До мережі опалення підключені такі адреси: вулиця Озерна 19, 21, 23; Синяківська 49, 57, 75а, 75б, 75в, 75г; вулиця Шевченка 18, 20, 22, 24, 26, 59.

За попередніми прогнозами, повний ремонт може тривати від одного до семи діб, залежно від складності відновлювальних робіт. Відповідальні працівники обіцяють зробити все можливе, щоб відновити подачу тепла у найкоротший термін.

Мешканців просять поставитися з розумінням до ситуації та стежити за офіційними повідомленнями про хід робіт. Відновлення опалення є пріоритетним завданням для команди “НіжинТеплоМережі”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляв MYNIZHYN, якщо хтось із членів родини, зареєстрованих за адресою, де оформлена субсидія, бере участь у бойових діях, цей факт впливає на нарахування субсидії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
Telegram
Viber
Facebook
Instagram
Youtube


Джерело: mynizhyn.com
2024-10-22 13:19:29