Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

Росіяни атакували з дрона помешкання в прикордонні Чернігівщини

20 жовтня російська армія здійснила чергову атаку на мирних жителів у Новгород-Сіверському районі Чернігівщини. Окупанти завдали удару за допомогою дрона, що спричинило пошкодження житлових будинків та господарських споруд місцевих мешканців. На щастя, людських жертв вдалося уникнути.

Про це повідомляє Поліція Чернігівської області.

На місце події прибули співробітники слідчо-оперативної групи Новгород-Сіверського райвідділу поліції. Правоохоронці зафіксували всі наслідки обстрілу та зібрали докази злочинних дій окупантів.

Як повідомляють у поліції, ця атака є частиною безперервних обстрілів, які ворог здійснює проти прикордонних громад Чернігівщини, намагаючись залякати місцеве населення та зруйнувати їхні домівки. Поліція ретельно документує кожен такий випадок, аби притягнути винних до відповідальності за всі скоєні воєнні злочини.

Відомості про цей інцидент вже внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни). Розслідування продовжується для визначення всіх обставин цього злочину.

У відділі комунікації поліції Чернігівської області наголошують на важливості фіксації подібних злочинів для майбутніх міжнародних судових процесів проти агресора. Поліція робить усе можливе, щоб убезпечити місцеве населення та допомогти тим, хто постраждав від наслідків агресії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляв MYNIZHYN, у ніч на 19 жовтня російські війська вдарили по об’єкту критичної інфраструктури на Чернігівщині.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
Telegram
Viber
Facebook
Instagram
Youtube


Джерело: mynizhyn.com
2024-10-21 10:49:29