Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Потрібна сила, щоб уникнути великої війни: в ОП звернулися до Заходу

Фото: Офіс президента

Новостворений воєнний альянс автократій намагається промацати реакцію Заходу та хоче розбалансувати демократичні сфери впливу. Потрібна рішуча відповідь Заходу та сила, щоби уникнути великої війни.

Таку думку висловив керівник Офісу президента Андрій Єрмак у своєму Telegram-каналі.

В ОП звернулися до Заходу

— Війна Росії в Європі проти України і залучення армії КНДР, підтримка Іраном війни на Близькому Сході, нагнітання КНДР на Корейському півострові. Бажання нового воєнного альянсу автократій розбалансувати демократичні сфери впливу наразі є репетицією і можливим промацуванням реакції західного світу, – зазначив він.

На думку керівника Офісу президента, якщо це не отримає жорсткої відповіді, то тоді держави-автократи почнуть підготовку до подальшого нав’язування свого впливу у Європі, що буде неможливо здійснити без війни.

Єрмак наголосив, що замирення Росії і автократій не працює. Тому потрібна сила, щоб уникнути великої війни.

Солдати КНДР на війні проти України

14 жовтня президент Володимир Зеленський повідомив, що РФ фактично планує залучити КНДР до війни проти України.

Пізніше керівник ГУР Кирило Буданов повідомив, що близько 11 тис. піхотинців із КНДР вже на сході Росії, де проходять підготовку для участі у бойових діях в Україні. Вони будуть готові воювати вже з 1 листопада.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Розвідка Південної Кореї повідомила, що КНДР почала перекидання військ до РФ ще 8 жовтня. Їх розмістили на російських військових базах на Далекому Сході, зокрема у Владивостоці, Хабаровську, Благовєщенську та Уссурійську.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-19 18:40:49