Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Шість голів у матчі: Динамо розгромило Оболонь у 10-му турі УПЛ

Фото: Динамо Київ

Київське Динамо здобуло розгромну перемогу над Оболонню у межах десятого туру чемпіонату України з футболу.

Матч Оболонь – Динамо відбувся на Оболонь Арена у Києві та завершився розгромною поразкою господарів з рахунком 1:5.

Оболонь – Динамо: як минув матч

Підопічні Олександра Шовковського першими відкрили рахунок вже на 11-й хвилині після голу Миколи Шапаренка. У середині першого тайму динамівці здобули право на пробиття пенальті, яке реалізував Владислав Ванат.

Ще до перерви 22-річний форвард оформив дубль, вийшовши віч-на-віч з голкіпером господарів Назарієм Федорівським, а динамівці повели у рахунку 3:0.

У другому таймі Олександр Караваєв завершив швидку контратаку своєї команди голом та довів рахунок до 4:0. Оболонь змогла відіграти один м’яч, після того як Тарас Михавко відправив м’яча у власні ворота після розіграшу стандарту.

Фінальну крапку у матчі поставив Володимир Бражко на 74-й хвилині. Опорник гостей дальнім ударом вразив ворота суперників.

УПЛ-2024/25. 10-й тур. Оболонь — Динамо – 1:5

  • Голи: Михавко, 52 (ав. г.) — Шапаренко, 11 Ванат, 21 (пен.), 29, Караваєв, 49 Бражко, 73

Зазначимо, що для біло-синіх це найбільша перемога у чемпіонаті України у поточному сезоні.

Після проведених дев’яти матчів Динамо має 25 очок у своєму активі та залишається лідером УПЛ. Щодо київської Оболоні, то в десяти проведених матчах вона змогла набрати лише п’ять очок, відтак посідає передостанню сходинку турнірної таблиці.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Наступний матч Динамо проведе у межах третього туру Ліги Європи у Римі проти Роми. Гра запланована на 24 жовтня на Стадіо Олімпіко. З детальним календарем матчів біло-синіх у єврокубку, ви можете ознайомитися тут.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-19 17:57:13