Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Коли увімкнуть опалення в Кривому Розі у 2024 році

Фото: Depositphotos

Опалювальний сезон розпочинають, коли середньодобова температура повітря тримається на рівні +8°C і нижче протягом кількох днів поспіль. Факти ICTV дізнавалися, коли увімкнуть опалення в Кривому Розі та чи готове місто до цього.

Коли в Кривому Розі увімкнуть опалення

Теплоцентраль завершує підготовку до опалювального сезону в Кривому Розі. Відповідне повідомлення з’явилося 14 жовтня в Telegram голови Криворізької районної військової адміністрації Євгена Ситниченка.

Попри проблеми з опаленням, які хвилювали жителів міста на початку року, наразі готовність об’єктів становить 87%. Замінено 18 км трубопроводів, а котельне обладнання оновлено на 80%.

Щоб забезпечити швидку та якісну підготовку до опалювального сезону, було ухвалено рішення залучити додаткові бригади. Наразі на об’єктах працюють 9 власних і 16 підрядних бригад, що істотно прискорює темпи виконання робіт.

Ситуація з опаленням у Кривому Розі

Нагадаємо, що 6 вересня жителі Кривого Рогу влаштували мирний протест під стінами міської ради, вимагаючи від влади дієвих рішень щодо актуальних проблем міста. Містяни висловили занепокоєння щодо недостатньої підготовки шкіл до освітнього процесу в умовах відсутності стабільного електропостачання, постійних перебоїв із водопостачанням, а також готовності міста до опалювального сезону.

Особливе обурення спричинила ситуація з економією електроенергії, коли в будинках відсутнє світло, а вуличне освітлення працює в повному обсязі. Активісти наполягали на зустрічі з представниками міської влади для отримання конкретних відповідей на свої запитання.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-18 17:35:24