Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Викладачі порівнювали із Лопес: Катерина Кухар згадала навчання в училищі


Українська прима-балерина Катерина Кухар поділилася архівними кадрами та згадала період навчання у хореографічному училищі.

Катерина Кухар показала фото з юності

У сториз в Instagram балерина опублікувала знімки, де вона ще зовсім юна відточує свою майстерність у залі й бере участь у перших виступах.

Катерина Кухар

Фото: Катерина Кухар/Instagram

Також Кухар згадала, що в часи її навчання панував культ надмірної худоби, і особливо прикро було, коли зовнішність студенток викладачі порівнювали із Дженніфер Лопес. Їм доводилося постійно обмежувати себе в їжі, деякі дівчата у гонитві за “ідеальною” фігурою навіть вдавалися до нездорових методів.

– Дві секунди на язику – усе життя у ляшках. Цей вислів знала кожна студентка хореографічного училища, де я навчалась. Кожен шматочок їжі підсвідомо оцінювався як загроза для фігури. Деякі дівчата вдавалися до небезпечних і шкідливих методів: паління, щоб придушити голод, або “два пальці” після кожного прийому їжі, – написала балерина.

Кухар наголосила, що такі методи є шкідливими як для фізичного, так і для психологічного здоров’я. Балерина закликала усіх дівчат турбуватися насамперед про своє здоров’я, адже наше тіло – це не ворог, якого потрібно перемагати голодом чи обмеженнями.

Катерина Кухар

Фото: Катерина Кухар/Instagram

– Без здоров’я неможливо мати ані красивої шкіри, ані блискучого волосся, ні міцних нігтів. Є тільки втома і синці під очима. Балерина повинна бути сповнена сил, енергії, очі мають горіти. А цього можна досягти через баланс: правильний режим, здорове харчування та відповідні фізичні навантаження. Все повинно бути в гармонії, – зауважила Катерина.

Катерина Кухар

Фото: Катерина Кухар/Instagram

Балерина додала, що тренди краси постійно змінюються, але є один тренд, який завжди залишатиметься актуальним, і це – здоров’я.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Тож, друзі, давайте прислуховуватися до свого тіла, до його потреб і сяяти здоров’ям! – додала Кухар.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-18 16:19:54