Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Головне – емоції: Леся Нікітюк розкрила, як святкуватиме 37-річчя


Ведуча Нового каналу та блогерка Леся Нікітюк розповіла, як святкуватиме день народження. 19 жовтня зірці виповниться 37 років.

Леся Нікітюк розкрила плани на день народження

Нікітюк зазначає, що за свої 37 років їй є що згадати – в умовах повномасштабного вторгнення цінує дуже прості речі.

– Як і в попередні роки періоду повномасштабного вторгнення, найбільш позитивні моменти, які назавжди залишилися в моєму серці, – це дуже прості речі. Наприклад, передача варення від тьоті Галі із Запоріжжя, закінчення моєю племінницею Анюткою садочка і похід до першого класу, приїзд до батьків, які завжди раді бачити і підтримують, – зазначила ведуча.

Леся додала, що свої 37 років вона відзначатиме на знімальному майданчику фільму Песики, в якому вона зіграє головну роль.

– Через пропозицію знятися в повному метрі я вагалася, бо це колосальний вихід із зони комфорту. Але я люблю зростання і розвиток! У день народження однозначно буду в процесі роботи разом зі знімальною групою, яка налічує близько 100 осіб. Планую, як у дитячому садку, роздавати всім тортики, – зізналася Нікітюк.

Щодо подарунків ведуча не замолачується і вважає, що головне – щирі емоції.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Відомо, що цей рік для Лесі був важливим і в плані стосунків – нещодавно Нікітюк розсекретила свого коханого. Її обранцем став військовий Дмитро Бабчук.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-18 14:55:33