Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Війна, амнезія, загадкові злочини: ICTV2 знімає детектив Митець


Телеканал ICTV2 запустив у виробництво 12-серійний гостросюжетний шпигунський детектив Митець. Знімальний процес під керівництвом режисера Олексія Тараненка відбувається в Києві.

Детективний серіал Митець – сюжет

Історія розгортається навколо майора Дмитра Скорука. Він хоче не лише розкрити ворожий шпигунський план, а й розгадати таємниці свого минулого.

Мітя Рибалевський та Наталія Бабенко

Фото: ICTV2

Головного героя більше ніж два роки вважали загиблим. Згодом його з амнезією несподівано знайшли у багажнику машини колаборанта. Останнє, що пам’ятає Дмитро, як пішов записуватися добровольцем на війну. Після свого загадкового зникнення та повернення у Скорука проявляється дар передбачення злочинів, які він зображує у загадкових малюнках.

Митець - старт знімання

Фото: ICTV2

Кожна серія будується на новому скетчі героя та розслідуванні злочину, який ще не встиг статися. Разом з тим Скорук займеться пошуком відповідей на питання про те, що з ним було в полоні, які експерименти над ним ставили та хто в цьому винен. Найголовніше, що має дізнатися Дмитро – хто він зараз: жертва ворожих спецслужб чи завербований агент РФ.

Детективний серіал Митець – акторський склад

Роль протагоніста втілить Заслужений артист України Мітя Рибалевський. Він має власний підхід до вибору нових проєктів. Його не побачиш на кастингах, та й на запрошення режисерів пристає не часто. Актор наголошує, що знімається лише в особливих стрічках, з цікавою історією.

Мітя Рибалевський у серіалі Митець

Фото: ICTV2

– Мене зацікавив сценарій Митця – він дуже наближений до нашого сьогодення. А ще головний герой Скорук: його відчуття і ставлення до життя мені близьке, а принциповість, погляди героя вбачаю і в собі. Через будь-які перепони він йде до кінця, розкриваючи загадки у власному минулому. Новий серіал – це лабіринт загадкових подій, через який проходить мій персонаж, і вірю, що у нього є всі шанси захопити увагу глядачів, – каже Рибалевський.

Також глядачі побачать у серіалі Наталію Бабенко, Юрія Вихованця, Остапа Ступку, Зоряну Марченко, Кіру Міщерську, Костянтина Корецького та інших.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Телепремʼєра запланована на наступну весну. На глядачів чекають 12 епізодів-загадок. Цікавою деталлю є й те, що під час написання сценарію автори спиралися на реальні гучні справи, що останнім часом відбувалися в Україні.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-18 11:52:18