Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

Пес Патрон допоміг зібрати 18 мільйонів на машину для розмінування: подробиці

14 жовтня Укрпошта разом із KSE Foundation, песиком Патроном та понад 200 тисячами українців передала найбільший у своїй історії донат — машину для розмінування на суму понад 18 мільйонів гривень. Ці кошти зібрали завдяки продажу благодійної марки «Пес Патрон».

Про це повідомляє на своїй сторінці Facebook Ігор Смілянський, генеральний директор АТ “Укрпошта”.

Машина вже завтра розпочне роботу на Чернігівщині, у підрозділі, де працює Патрон разом із Михайлом, Іриною та їхніми колегами з ДСНС України. Цей надсучасний агрегат здатен очищувати більше ніж 1200 м² території за годину. Керувати нею можна дистанційно на відстані до 500 метрів або з броньованої кабіни. Важливо, що ця машина була розроблена в Україні, на заводах Укроборонпрому, з найсучаснішими системами керування та обладнанням. За словами працівників підрозділу, технічні характеристики цієї машини навіть перевищують іноземні аналоги, і вона має інженерну підтримку в Україні.

Сучасна війна — це війна технологій, тому кожна така ініціатива наближає нас до перемоги. Особливо важливо, що ми інвестуємо у розвиток українських технологій, і це неоціненний внесок у майбутнє.


Фото: Ігор Смілянський з Патроном біля машини для розмінування. Джерело: Facebook/Ігор Смілянський

“Дякуємо всім, хто з 2022 року підтримував цю благодійну ініціативу. Завдяки вам цей результат став можливим, і незабаром ми побачимо користь роботи цієї техніки”, — зазначив Ігор Смілянський.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляв MYNIZHYN, на півночі України розпочали ще один етап розмінування лісів. Минулого тижня команда Icf Patron Demining почала працювати у лісових масивах Коляжинського лісництва Ніжинської філії ДП “Ліси України”.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
Telegram
Viber
Facebook
Instagram
Youtube


Джерело: mynizhyn.com
2024-10-16 11:30:00