Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

“Працюємо у штатному режимі”: Ніжинський пологовий будинок готовий приймати нових породіль

На тлі приєднання КНП “Ніжинський міський пологовий будинок” до КНП “Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького” у людей могли виникнути питання щодо функціонування закладу, але працівники пологового запевняють, що до 01 січня 2025 року допомогу надаватимуть як і раніше.

Про це йдеться на сторінці КНП «Ніжинський міський пологовий будинок».

“Шановні пацієнтки, наші любі жіночки! Ми вас дуже любимо та цінуємо вашу підтримку, яку ви нам надавали й надаєте. Ви у нас найкращі!

Хочемо вас трохи заспокоїти. Поки ми працюємо у штатному режимі й надаємо медичну допомогу у повному обсязі. У Ніжинському міському пологовому будинку наразі працюють усі лікарі та середній медичний персонал режимів 24/7. Надаємо увесь комплекс послуг: планування вагітності, ведення вагітності, пологи, виходжування новонароджених, лікування безпліддя, оперативне лікування (з приводу пухлин матки, яєчників, безпліддя, істміко-цервікальної недостатності, запальних захворювань, опущення та випадіння матки), консервативна гінекологія, діагностика.

Так що не хвилюйтесь і приїжджайте до нас народжувати та лікуватися. За попередніми даними у такому режимі ми працюватимемо до 01 січня 2025 року“, — зазначають у повідомленні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що 25 вересня на черговій сесії Ніжинської міської ради депутати ухвалили рішення про приєднання КНП “Ніжинський міський пологовий будинок” до КНП “Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького”.  Причиною такого рішення стала реформа медичної сфери України, яка триває останні кілька років. Згідно з цими змінами, Національна служба здоров’я України (НСЗУ) з наступного року припинить фінансування пологового будинку як окремого медичного закладу. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
Telegram
Viber
Facebook
Instagram
Youtube


Джерело: mynizhyn.com
2024-10-07 15:31:49