Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

На Ніжинщині попрощалися з трьома Воїнами — Ігорем Філіпповим, Михайлом Шуміловим та Ігорем Кусочком

Протягом 4 та 5 жовтня на Ніжинщині відбулося прощання з трьома захисниками, котрі віддали своє життя за свободу України. Бійців ЗСУ та Національної гвардії Ігоря Філіппова, Михайла Шумілова та Ігоря Кусочека поховали у рідних громадах.

Про це Суспільному повідомили в Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Ігор Філіппов, старший солдат, народився 10 червня 1969 року в Києві. Після закінчення середньої школи здобув спеціальність кравця-закрійника у професійно-технічному училищі. Пізніше навчався в Київському технікумі технологій і дизайну та Київському національному університеті технологій і дизайну. Понад 10 років працював у Київському центрі психологічної реабілітації дітей, а також закінчив Міжрегіональну академію управління персоналом. Після повернення до швацької справи працював на приватних підприємствах.


Фото: Ігор Філіппов. Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

З перших днів повномасштабної війни Ігор Філіппов став на захист Батьківщини. Він загинув 22 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на північно-східному напрямку. Попрощалися з воїном та поховали його 5 жовтня у селі Марківці, Бобровицька громада.

Михайло Шумілов, головний сержант, народився 21 листопада 1977 року в Борзні. Після закінчення дев’яти класів місцевої школи продовжив навчання в Борзнянському сільгосптехнікумі. Пройшов строкову службу, а згодом займався ремонтом взуття та працював на різних підприємствах.


Фото: Михайло Шумілов. Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

З початком війни на сході України Михайло став на захист східних рубежів. Після початку повномасштабного вторгнення долучився до оборони Чернігівщини, а пізніше брав участь у боях на Харківському, Донецькому та Луганському напрямках. Він загинув 20 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Луганщині. Попрощалися з воїном 4 жовтня в рідній Борзні.

Ігор Кусочек, солдат, народився 12 червня 2004 року в Бобровиці. Навчався у місцевій школі та Броварському професійному ліцеї, де здобув спеціальність монтажника санітарно-технічних систем і устаткування, а також електрозварника. Незважаючи на певні проблеми зі здоров’ям, після повномасштабного вторгнення росії Ігор вирішив стати на захист України.


Фото: Ігор Кусочек. Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Загинув 29 вересня 2024 року на Донеччині під час виконання бойового завдання в складі Національної гвардії України. Прощання з воїном відбулося 5 жовтня у селі Травкине Ніжинського району.

Головне фото: Суспільне Чернігів

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляв MYNIZHYN, у Ніжині на Алеї Слави зібралися містяни, військовослужбовці, рідні та близькі загиблих Героїв та представники міської влади, щоб вшанувати пам’ять захисників і захисниць України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
Telegram
Viber
Facebook
Instagram
Youtube


Джерело: mynizhyn.com
2024-10-06 13:45:15