Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

У Ніжині сталася ДТП: на місці аварії загинуло двоє неповнолітніх – Відео

Вчора увечері, 3 жовтня 2024 у Ніжині сталася смертельна ДТП поблизу перехрестя Незалежності –Синяківська.

Повідомляє MYNIZHIN.

Відео з місця події опублікували очевидці пригоди у соцмережах.

Відео ТГ канал ХН.

Подробиці ДТП

На місці події прибула слідчо-оперативна група Ніжинського райуправління поліції та слідчі з розслідування злочинів у сфері транспорту обласної поліції.

Як інформує відділ комунікації поліції Чернігівської області, поліцейські встановили, що 15-річний водій мотоцикла «Ліфан», рухаючись по вулиці Синяківській, не надав переваги в русі при виїзді на головну дорогу вул. Незалежності та зіткнувся з автомобілем «Рено Трафік» під керуванням 27-річного ніжинця. Внаслідок ДТП неповнолітній водій мотоцикла та його 17-річна пасажирка загинули на місці події.

Наразі призначена низка експертиз, які мають встановити всі обставини автопригоди. Відомо, що водій автомобіля був тверезий.

Слідчий поліції розслідує обставини ДТП у рамках кримінального провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть кількох осіб). Триває досудове розслідування.

Також поліцейські розшукують свідків та очевидців події. Якщо вам що-небудь відомо про обставини цієї ДТП, прохання повідомити на лінію 102.

Раніше ми писали: У Ніжині сталася ДТП: чоловік помер на місці події – Відео

Люди зараз активно обговорюють дану подію у соцмережах.

Нарікають на відсутність освітлення у вечірній час, хтось заперечує і говорить, що освітлення тут ні до чого, треба дотримуватись допустимої швидкості на дорогах, багато хто співчуває батькам загиблих дітей.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До теми: Зазначимо, що на Чернігівщині за перше півріччя 2024 року сталося 756 дорожньо-транспортних пригод, із них ДТП з травмованими 223. У цих ДТП загинуло 35 людей, а ще 278 отримали тілесні ушкодження.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
Telegram
Viber
Facebook
Instagram
Youtube


Джерело: mynizhyn.com
2024-10-04 10:25:01