Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Скандал із P. Diddy: арешт, звинувачення та причетність зірок Голлівуду


У 2024 році шоу-бізнесову сферу струсонув скандал з американським репером Шоном Комбсом, відомим під псевдонімом P. Diddy. Історія розвивається дуже швидко, а до звинувачень у сексуальному насильстві, торгівлі людьми та побитті додалися подробиці скандальних вечірок та імена зірок, які могли бути там присутніми.

Факти ICTV зібрали всю інформацію про скандал із P. Diddy – у чому його звинувачують, що відбувалося на вечірках і яке покарання загрожує музиканту.

Початок скандалу з P. Diddy

Історія почалася в листопаді 2023 року, коли колишня артиста Кессі Вентура звинуватила його в сексуальному насильстві, побитті та секс-торгівлі. Щоправда, через деякий час дівчина відкликала звинувачення – не виключено, що вони домовилися.

Однак уже в травні 2024 року поліція знову зацікавилася P. Diddy після появи в мережі відео 2016 року, на якому музикант б’є Вентуру. Тоді артист частково визнав насильство зі свого боку.

У чому звинувачують P. Diddy

Після заяви Вентури в листопаді 2023 року того ж місяця ще дві жінки звинуватили репера в зґвалтуванні.

У грудні ще одна дівчина подала на артиста до суду – вона заявила про зґвалтування з боку Комбса, коли їй було 17.

Музичний продюсер Ліл Род також подав позов проти зірки, звинувачуючи його в наркотичній залежності, сексуальному насильстві та примусовому контакті з повією.

Очікується, що на музиканта подадуть позов щонайменше ще 120 осіб – про це стверджує адвокат Тоні Базбі, який представляє інтереси жертв. 25 осіб із загальної кількості на момент вчинення сексуального насильства були неповнолітніми.

Арешт P. Diddy і обшук будинку

Уже в березні 2024 року поліція провела обшуки у двох будинках музиканта в рамках справи про торгівлю людьми.

Було вилучено комп’ютери та інші електронні пристрої, а в мережі з’явилася інформація про те, що в артиста знайшли наркотики, зброю та сотні пляшок із лубрикантами і дитячою олійкою.

У вересні, ознайомившись із подробицями звинувачень, P. Diddy заарештували за рішенням суду.

54-річний Комбс утримуватиметься під вартою без права внесення застави до розгляду справи про торгівлю людьми. Правоохоронні органи можуть побоюватися, що музикант захоче втекти з країни.

Сам же Комбс був готовий заплатити близько $50 млн як заставу.

Скандальні “білі вечірки” і зіркові гості

Раніше P. Diddy проводив так звані білі вечірки, метою яких була нібито благодійність. На них гості приходили в одязі білого кольору. Однак такі заходи мали і закулісся, де відбувалися протизаконні розваги.

За даними зарубіжних ЗМІ, на заході були присутні дуже молоді дівчата. Їх можна було відрізнити за зовнішнім виглядом – на відміну від знаменитостей, вони носили дешеві речі і чекали, що до них підійде одна із зірок.

Ще до арешту P. Diddy зняв відео, в якому згадав імена зірок, які відвідували вечірки – Вілл Сміт, Періс Гілтон, Мерая Кері, Каньє Вест, Кара Делевінь, Снуп Догг, Джей Ло, Бейонсе, Опра Вінфрі, Леонардо ді Капріо та інші.

Не виключено, що вони також брали участь у залаштункових заходах. Ба більше, у мережі вважають, що дехто з зірок міг бути жертвою. Наприклад, під впливом P. Diddy міг опинитися Джастін Бібер, який раніше був підопічним репера.

Таємні мемуари дружини і спростування дітей

У вересні відбувся реліз книги з мемуарами покійної дружини P. Diddy Кім Портер. Вона розкриває подробиці особистого життя артиста, зокрема щодо його зв’язків із зірками та оргії. Річ у тім, що Кім знайшла флешку, на якій були відеозаписи сексу репера зі знаменитостями.

Мемуари дружини опублікував продюсер Кріс Тодд, якому нібито до рук потрапили рукописи жінки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Водночас діти Шона від Портер опублікували спільну заяву, в якій вказали, що жодних мемуарів їхня мама не писала.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-02 14:05:21