Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Відновлення Охматдиту: оголошено тендер на протиаварійні роботи в діагностичному корпусі


На платформі Prozorro оголошено тендер на загальну суму 9,5 млн грн на проведення протиаварійних робіт у діагностичному корпусі НДСЛ Охматдит, який постраждав унаслідок ракетної атаки РФ 8 липня. Про це на брифінгу повідомив в. о. генерального директора лікарні Олександр Урін.

Пережити зиму

– Будуть проведені роботи із закриття прорізів вікон, дверей, які були знищені під час вибуху. Також нам необхідно закрити інженерні мережі, і все зробити так, щоб будівля пережила зиму, враховуючи те, що ми продовжуємо надавати тут медичну допомогу, – сказав Урін.

Він додав, що лікарня прагне провести протиаварійні роботи в найкоротші терміни. Потенційні учасники тендера можуть поставити всі запитання на сайті Prozorro.

Кошти на відновлення

Як стало відомо, платником робіт виступить благодійний фонд “Таблеточки”, який після російської атаки на лікарню зібрав 80 млн грн пожертв на відновлення закладу.

– Ми дотримуємося прозорої процедури закупівель, при цьому залучаємо фінансування, яке може бути набагато швидшим і заощадить бюджетні кошти, – сказав на брифінгу член ради з відновлення Охматдиту, виконавчий директор БФ “Таблеточки” В’ячеслав Биков.

Він додав, що це рішення підтримали всі члени ради з відновлення Охматдиту. Загалом, за його словами, БФ “Таблеточки” профінансує протиаварійні роботи на суму 9,5 млн грн. Очікуваний термін завершення робіт – 15 листопада.
Консультацію щодо проведення тендерів на Prozorro за участю благодійного фонду за донорські кошти надає ДП “Медичні закупівлі України”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Марина Мелехова, Факти ICTV

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-01 15:19:04