Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

Вокальні колективи з Ніжина взяли участь у Фестивалі борщу в Бахмачі

29 вересня вокальні колективи Будинку культури, зокрема тріо дівчат та Народний аматорський фольклорний ансамбль “Червона калина” під керівництвом Світлани Ігнатової, стали частиною яскравого свята — Фестивалю борщу в Бахмачі.

Про це повідомляє Ніжинський Міський Будинок Культури.

Наші талановиті виконавці наповнили цей захід чудовими українськими піснями, даруючи глядачам атмосферу справжнього свята та гарного настрою. Теплі оплески вдячної публіки підкреслили важливість цього заходу для популяризації української культури.

Окрім святкового настрою, Фестиваль борщу мав також благодійну мету — збір коштів на підтримку ЗСУ. Наші артисти з гордістю долучилися до цієї важливої справи.

Щиро дякуємо організаторам за можливість бути частиною такого колоритного заходу та всім глядачам за теплу підтримку. Ми продовжуємо зберігати та розвивати українські традиції, сприяючи благодійним ініціативам. До нових зустрічей на творчих майданчиках! 💙💛

Вокальні колективи з Ніжина взяли участь у Фестивалі борщу в Бахмачі фото №1
Вокальні колективи з Ніжина взяли участь у Фестивалі борщу в Бахмачі фото №2
Вокальні колективи з Ніжина взяли участь у Фестивалі борщу в Бахмачі фото №3

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляв MYNIZHYN, ніжинці вразили своєю неймовірною гостинністю та підтримкою під час благодійного заходу, який тривав три години. Захід відбувся 28 вересня біля кав’ярні “Жито” у надзвичайно теплій атмосфері, що принесла море позитивних емоцій. Його організаторами виступили гості з Ічні. Разом з глядачами, які долучилися онлайн, вдалося зібрати 40 021,82 грн на підтримку ніжинських “Гурків камікадзе”.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
Telegram
Viber
Facebook
Instagram
Youtube


Джерело: mynizhyn.com
2024-09-30 14:57:26