Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Чоловіча розмова: Борис Джонсон просив принца Гаррі не відрікатися від сім’ї


Колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон закликав принца Гаррі не переїжджати до США. Чиновник також говорив про те, щоб герцог переглянув своє рішення відмовитися від королівських почестей.

Борис Джонсон просив Гаррі не відрікатися від сім’ї

Про це Джонсон розповів у своїх мемуарах, які отримали назву Unleashed. Відомо, що зустріч Бориса і Гаррі відбулася в останній день роботи принца як королівської особи.

– Смішна річ… коли мене змусили спробувати переконати Гаррі залишитися. Щось на кшталт чоловічої підбадьорливої розмови. Абсолютно безнадійно, – описує зустріч колишній чиновник.

Автор мемуарів додав, що на момент розмови Гаррі вже виголосив промову про те, що в нього з Меган немає іншого виходу, і потрібно відійти від королівського життя.

20-хвилинна зустріч відбулася за лаштунками одного лондонського заходу в січні 2020 року. Щоправда, переконати Гаррі так і не вийшло, після чого він вирушив до США зі своєю коханою.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Втім, герцог не повністю відмовився від своєї сім’ї – нещодавно принц Гаррі заявив про бажання виконати заповіт матері. Принцеса Діана доклала чимало зусиль, займаючись гуманітарним розмінуванням, нейтралізуючи загрозу наслідків війни.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-27 17:51:36