Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Він просто зас*яв: Валенський про зраду друга – актора з РФ


Актор Андрій Валенський, який зараз відновлюється після важкого поранення та операцій, ексклюзивно для Фактів ICTV.Life пригадав свої стосунки з російськими артистами до війни. Валенський зазначив, що з один з них – Антон Батирєв – багато знімався в Україні та тривалий час жив у Києві.

Андрій Валенський про реакцію Антона Батирєва на війну

Українець доволі міцно товаришував із росіянином, для якого Київ практично став рідним містом.

– Він жив у Києві, заробляв величезні гроші. Йому платили набагато більше, ніж українським акторам. Він видавався непоганим хлопцем, ми з ним подружились. В гості приїжджав, жартували разом, каву пили, на знімальному майданчику працювали, – розповів Андрій Валенський.

Однак після початку війни Батирєв моментально підтримав вторгнення та став “топити за війну”, заявляючи, що російські війська швидко захоплять Україну. На думку Валенського, головна причина такої поведінки – страх.

– Він просто зас*яв, і йому з цим жити. Він знає, що не наш, і з цією думкою засинає і прокидається. Це прокляття – бути таким малодушним.

Після того Андрій Валенський жодного разу не спілкувався з російським актором. Ба більше сам пішов на війну, щоби щодня збільшувати втрати російських окупантів.

Повну версію ексклюзивного інтервʼю Андрія Валенського для Фактів ICTV.Life читайте у вівторок, 1 жовтня.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Андрій Валенський, Антон Батирєв


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-27 16:00:24