Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Спортсменка Кім Єджі зіграє кілера у серіалі: вона підкорила мережу під час Олімпіади

Фото: Getty Images

Південнокорейська стрільчиня з пістолета Кім Єджі, яка підкорила серця вболівальників з усього світу під час Олімпійських ігор-2024 у Парижі, отримала свою першу акторську роль.

32-річна спортсменка зіграє кілера у мінісеріалі.

Корейська спортсменка Кім Єджі отримала роль у серіалі

У липні 32-річна Кім Єджі здобула срібло Олімпіади у Парижі у стрільбі з пневматичного пістолета на дистанції 10 метрів. Олімпійські шанувальники особливо вподобали її стиль під час змагань.

Чорна вітровка Fila, кепка, плюшевий слоник на поясі та холоднокровний погляд зробили її вірусною у мережі, а деякі ЗМІ прозвали Кім іконою стилю Олімпійських ігор.

Після того, як відео з її стрільбою стали вірусними, власник соцмережі X Ілон Маск зробив допис: Її треба взяти на роль у бойовику. Жодної акторської майстерності не потрібно.

Кім Єджі зіграє найману вбивцю у міні-серіалі Crush, виробництва міжнародного кінопроєкту Asia. Це підтвердив агентству AFP представник сеульської розважальної компанії Asia Lab.

У серіалі окрім Кім Єджі задіяна також індійська акторка Анушка Сен. У компанії зазначили, що вони раді стати свідками “потенційної синергії, яка виникне завдяки новому перетворенню Кім Єджі та Анушки Сен на кілерський тандем”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше у серпні Кім Єджі підписала контракт з південнокорейською агенцією з пошуку талантів, яка допомагатиме їй в реалізації її творчих здібностей. Відтоді вона вже взяла участь у фотосесії для журналу Louis Vuitton.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-24 19:20:14