Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Вибити всю нечисть: Fiїnka пояснила для чого потрібно ставати друзями ДШВ


Українська співачка, акторка, авторка ЛіжникТВ Fiїnka стала ще однією зіркою у спільноті відомих українців, які підтримали проєкт Друзі ДШВ.

Ця всеукраїнська платформа вже об’єднала багатьох людей, які прагнуть підтримати Десантно-штурмові війська України. Так наші захисники зможуть ще ефективніше збільшувати втрати живої сили та техніки ворога.

Fiїnka стала другом ДШВ

Співачка звернулася до своїх шанувальників та детально розʼяснила, як долучитися до проєкту підтримки.

Fiїnka уточнила, що донатити можна як на конкретну бригаду, так і на військо в цілому, та нагадала за подарунки тим, хто переказуватиме гроші щомісяця.

За донат від 100 грн матимете цифрову нагороду, від 500 грн – наліпку на авто, від 5 тис. грн – фірмову чашку. Проте, це працює лише в тому разі, якщо підпишетеся на щомісячні автоматичні донати.

– Тіко разом і уперед! Це дуже файна ініціатива, щоби ми собі не забувалися, що треба робити – донатити-донатити, щоби вибити то всьо до холєри, ту нечисть, – прокоментувала Fiїnka.

Для “вибивання нечисті” десантникам потрібні дрони, а для захисту від ворожих безпілотників – РЕБи. Саме про ці потреби кажуть у війську. Утім, донати від друзів ДШВ спрямовують не лише на придбання озброєння, а й на поліпшення медичного обслуговування та умов служби.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Fiїnka


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-24 13:57:09